Gambar roti Original Classic dengan Original Klasik

Gambar di atas telah tular di media sosial sekali lagi. Kami ingin menjelaskan kepada semua bahawa roti “Klasik” (seperti di dalam gambar di atas) bukan keluaran Gardenia Bakeries (KL) Sdn Bhd.

Gardenia KL yang mengeluarkan roti “Original Classic” hanya mempunyai hak untuk mengeluarkan dan mengagihkan produk-produk Gardenia KL untuk pasaran Semenanjung Malaysia sahaja.

Walaubagaimanapun, terdapat Gardenia di Sabah. Tetapi, Gardenia KL dan Gardenia Sabah adalah dua syarikat yang berbeza dan tiada kaitan diantara satu sama lain. Pasaran Borneo/Malaysia Timur tertakluk di bawah pengurusan Gardenia Sabah secara mutlaknya. Kedua-dua syarikat ini mempunyai pihak pengurusan, polisi, sistem operasi dan produk yang berbeza.

Terdapat perbezaan yang tersendiri di pembungkusan yang digunakan oleh Gardenia KL dan pembungkusan yang digunakan oleh Gardenia Sabah seperti gambar di bawah. Di sini juga, kami lampirkan gambar pembungkusan produk roti Gardenia Original Classic keluaran Gardenia KL sebagai rujukan anda :

Gardenia KL menggesa kepada semua pelanggan untuk lanjutkan maklumat ini dan kongsi perkara sebenar bersama keluarga dan rakan-rakan. Sekiranya anda perlukan maklumat lanjut mengenai perkara ini, sila hubungi Pegawai Perkhidmatan Pelanggan di talian bebas tol 1-800-88-3228.

Terima kasih.

Daripada,
Pihak Pengurusan
Gardenia Bakeries (KL) Sdn Bhd

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>