Gardenia Hanya Menggunakan Tepung Gandum Berprotein Tinggi Tanpa Peluntur (‘unbleached’)

Berkenaan isu Tepung Gandum berpeluntur yang didakwa boleh membahayakan kesihatan yang tersebar luas di media massa, kami ingin mengambil kesempatan ini untuk memberi jaminan kepada semua pelanggan setia di Semenanjung Malaysia bahawa produk-produk Gardenia tidak terjejas sama sekali.

Gardenia KL ingin menegaskan bahawa kami hanya menggunakan tepung gandum berprotein tinggi tanpa peluntur untuk menghasilkan produk-produk Gardenia.

Kami ingin mengambil kesempatan ini untuk menyatakan bahawa kesemua roti sandwic Gardenia tidak mempunyai sebarang pengawet tiruan, sintetik atau bukan semulajadi.

Kami amat hargai jika anda dapat kongsikan kenyataan ini kepada rakan-rakan anda. Sekiranya anda perlukan maklumat lanjut mengenai perkara ini, sila hubungi Pegawai Perkhidmatan Pelanggan di talian bebas tol 1-800-88-3228.

Terima kasih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>